מרית

מרית - אין חגיגה בלי עוגה, כך שמענו, אבל עוד קודם – אין עוגה בלי מרית - מולטי טאלנט של ממש במטבח ובאפייה. צורתה, דמויית כף שטוחה, מאפשרת למרית לרוקן בקלות וביסודיות כלים מתכולתם – נסו, למשל, לרוקן, בעזרת מרית, תוכן של גביע גבינה לבנה, ולא תחזרו יותר להשתמש בכף רגילה לפעולה זו.
המרית משמשת לעירבוב ו"קיפול" תערובת העוגה, העברתה, כאמור, לכלי אחר או לתבנית האפייה תוך ניקוי יסודי של דופנות ותחתית קערת העירבוב והחלקה ויישור של פני התערובת בתבנית לפני שנכנסת אל התנור.
המומלצת ביותר לרוב פעולות ההכנה שצויינו לעיל, היא מרית גמישה עשוייה סיליקון.
בנוסף כדאי להצטייד במרית סיליקון קשיחה יותר שנוחה יותר לעבודה עם תערובות סמיכות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה