כדורי שוקולד פריכים

כדורי שוקולד פריכים – על מנת לקבל כדורי שוקולד עם נגיסות ביסקוויטים פריכות, שוברים את הביסקוויטים לחתיכות קטנות (ראו בתמונה).
כדורים אחידים יותר במרקמם, מרסקים את הביסקוויטים לפירורים קטנים או לאבקה בעזרת עוד כמה מכות של הפטיש או המערוך.
שבירת ביסקוויטים - כדי למנוע בריחת ביסקוויטים מהשקית במהלך שבירתם, בוחרים שקית גדולה או שוברים כל פעם חצי כמות הביסקוויטים. אם יש, אפשר גם להשתמש בשקית עם סגירה רב-פעמית (שקית ריצ'רץ'). פטנט!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה